ORAUZLET.HU

Tulajdonos: Brill Topáz Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.
Ügyvezető: Böröczky Jenő 
Székhely: 8500, Pápa, Szent László u. 13-15. 1.em.10.
Üzlet: 8500, Pápa, Kossuth Lajos u. 34. fsz. 2. 
Bankszámlaszám: 73900425-19017396 MBH Bank Nyrt.
IBAN szám: HU86 7390 0425 1901 7396 0000 0000
HU27220524
Adószám: 27220524-2-19
Telefon: 89/324 209
Nyilvántartásba vételi szám: 1698/2019/B
Cégjegyzékszám: 19-06-508882
Statisztikai szám: 27220524-4777-117-19
Kiállító hatóság: Pápa, Önkormányzat Okmányiroda (8500, Pápa, Fő utca 5-7.)
Email:  info@orauzlet.hu

Jelen Üzletszabályzat tartalmazza azokat a feltételeket, melyeket figyelembe kell venni a weboldal/webáruház használata során. A termék/termékek megrendelésével a Vevő szerződést köt az Eladóval, ezáltal kinyilvánítja, hogy jelen Üzletszabályzatot elfogadja. A megrendeléssel és visszaigazolással létrejövő szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azt az orauzlet.hu nem iktatja és a későbbiekben nem lesz hozzáférhető.
A szerződés megkötésének valamint a szerződés nyelve: magyar

A regisztráció
Felhívjuk figyelmét, hogy az interneten keresztül történő vásárlással Ön érvényes szerződést köt az adott termékre. A szolgáltatásunk elérhető mindazok számára, akik az érvényben lévő, idevonatozó jogszabályok értelmében teljes cselekvőképességük birtokában vannak, regisztrálták magukat és ezzel az itt ismertetett Üzletszabályzatot elfogadják.
A regisztráció ingyenes, csak a rendelés teljesítéséhez szükséges adatokat kell megadnia:
Vezetéknév:
Utónév:
Utca/hsz:
Város:
Írányítószám:
Ország:
Telefon:
Email:
A regisztrációban rögzített adatokért a Vevő felelősséggel tartozik.  A jelszóval és a megadott azonosítóval Ön már be tud lépni a rendszerbe. Az Eladó fenntartja magának a jogot, hogy a regisztráció kezdeményezését indoklás nélkül visszautasítsa, illetve az Üzletszabályzat megsértése esetén bármikor visszavonja. Felhasználó a regisztrációkor megadott adatait belépés után megváltoztathatja.
Vevőszolgálat nyitvatartási ideje:Rendszerünk a rendeléseket rögzíti nyitvatartási időn kívül is, de telefonon csak ebben az időben vagyunk elérhetőek.Nyitvatartás napja Nyitvatartás ideje
Hétfő 8-17
Kedd 8-17
Szerda 8-17
Csütörtök 8-17
Péntek 8-17
Szombat 8-12
Vasárnap
Rendelés leadása:
A regisztrációs adatok megadása után a Megrendelő az általa kiválasztott, kosárba helyezett termékeket a webáruházon keresztül rendelheti meg. A rendelés a visszaigazoló email a Megrendelő postafiókjában történő megérkezésével jön létre.


Árak: 
Webáruházunkban található árak bruttó fogyasztói árak, azaz tartalmazzák az Áfát.  Az árak Forintban értendőek. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! 


Megrendelt áru átvételének módjai: 
Az áru kétféle módon kerülhet a megrendelőhöz. Az egyik a személyes átvétel Vevőszolgálatunkon, melynek lehetséges időpontjáról tájékoztatjuk Önt telefonon, vagy emailben. A másik a postán keresztül történő kézbesítés. A termékeket csak Magyarországon belül áll módunkban kiszállíttatni. 
A megrendelt terméket a MPL munkatársai munkanapokon  előzetes telefonos egyeztetés nélkül szállítják ki (ezért lehetőleg a munkahelyére kérje a szállítást). Ennek díja utánvét esetén 2273 Ft, átutalás esetén pedig 1290 Ft 10.000 Ft alatti vásárlások esetén. A postaköltség 10.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes.
Lehetőség van esti órákban  (17 és 20 óra között) kérni a kiszállítást, ebben az esetben a szállítási költség 1990 Ft.  Fizetési feltételek:
Szállítási határidő: 
A szállítási határidő általában 3-5 nap. Amennyiben a várható szállítási időpont meghaladja a 5 napot, az óra megrendelésének beérkezése után telefonon vagy e-mailben tájékoztatjuk Önt. Ha a későbbi szállítási határidő nem felel meg Önnek, a megrendelését módosíthatjuk.
Házhozszállítási díj:Rendelés értéke Kiszállítás bruttó díja
1-10.000 Ft-ig utánvéttel1-10.000 Ft-ig utalássalEsti órákban: 1750,-Ft 1100,- Ft1990,- Ft
10.000,-Ft felett ingyenes


Garancia: 
Garanciát adunk minden termékre . A garancia óramárkánként változik.
Elállás joga:
Webáruházunk mindent megtesz annak érdekében, hogy vevőink mindenkor teljes mértékben elégedettek legyenek termékeinkkel és szolgáltatásunkkal.Felhívjuk figyelmüket az elektronikus kereskedelem egyik legfontosabb fogyasztókat védő intézményére, az elállás jogára. amennyiben webáruházunkban vásárolt bármely termék nem felene meg az Ön elvárásainak (próbája során nem elképzelésének megfelelően működik), vagy egyszerűen úgy dönt, hogy még sincs rá szüksége, lehetősége van visszaküldeni az árut és annak cseréjét kérni, vagy a vételárát visszakérni. Az elállás okát nem szükséges közölnie. Ennek jelzésére lehetősége van személyesen, telefonon, levélben vagy e-mil-ben.Az elállási jog érvényesítésére nyitva álló határidő 14 munkanap, (ezen időtartam alatt kell kifejezni az elállási szándékot) amit az átvétel (számlán szereplő teljesítés időpontja vagy átvételi bizonylaton szereplő időpont) utáni 1 munkanaptól kell számítani. A 14 munkanapos határidő nem jelenti azt, hogy a visszaküldött terméknek 14 munkanapon meg is kell érkeznie címünkre, hanem elegendő az elállási szándék 14 munkanapon belül történő kifejezése.A 14 munkanapos elállási határidő meghosszabodik amennyiben a termék kiszállításáig nem bocsájtunk rendelkezésére írásbeli megerősítést. Ebben az esetben az írásbeli megerősítés kézhezvételének napjától számított 14 munkanapon belül, legfeljebb azonban az ekállási határidő kezdő időpontjától számított 3 hónap elteltéig lehet az elállási jogot gyakorolni. A cégünk részére (lehetőleg az eredeti számlával és csomagolásával) visszajuttatott termék teljes értékét 30 napon belül átutaljuk Önnek.A vásárlót elállásával összefüggésben kizárólag a termék visszaküldésének költségei terhelik. Kivétel, ha az árut szakszerűtlen, vagy nem megfelelő csomagolásból, valamint nem rendeltetésszerű használatból a termékben kár keletkezik, ez a kár a vevőt terheli.A jelen Feltételekben nem szabályozott kérdésekben az 1959. évi IV. törvény (Ptk.), az egyes tartós használatra rendelt termékek jótállási kötelezettségéről szóló 151/2003. (IX.22.) Korm. rendelet, illetve a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet rendelkezései az irányadók. 

Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg Vevőszolgálatunkat az  info@orauzlet.hu  címen. Megrendelés módosítása, törlése
A megrendelés módosítását,  visszavonását, törlési kérelmét a   Vevő megteheti írásban, az info@orauzlet.hu emailcímen a rendelést követően 1 munkanapon belül.A  felelősség korlátozása
1. Az Értékesítési Rendszerben való vásárlás feltételezi, hogy a Vevő birtokában van az Internet nyújtotta lehetőségeknek és azok korlátainak, melyeket tudomásul vesz és elfogad, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.
2. Az Eladó semmilyen módon nem felelős a folyamatokban előforduló, az alább felsorolt pontokban foglalt eseményekből bekövetkezett hibákért, s emiatt bekövetkezhető érdeksérelemért, bármilyen okból is következtek be:
- Az Interneten küldött és / vagy fogadott bármilyen adat
- Bármilyen, az internetes hálózatban előforduló hiba, ami megakadályozza az Értékesítési Rendszer akadálytalan működését, a kapcsolatfelvételt és a vásárlást.
- Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.
- Bármely papír, vagy elektronikus formában érkezett levél és bármilyen adat elvesztése.
- Bármely közreműködő szoftver nem megfelelő működése.
- Bármilyen program,- technikai hibából bekövetkezett esemény következményei.
3. Az Eladó nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, függetlenül attól, hogy direkt vagy indirekt, ami az Értékesítési Rendszerhez való csatlakozás miatt következett be, a kapcsolódás és a vásárlás minden esetben a Vevő felelősségére történik.
4. A Vevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól. 
5. Az Eladó nem vonható felelősségre vis maior esetén vagy bármilyen olyan dologgal kapcsolatos eseményért, ami nem az irányítása alatt áll, s amire közvetlen ráhatása nincs.
6. Az Eladó jogi úton érvényesíti érdekeit minden olyan személyekkel szemben, akik csalást követnek el vagy annak elkövetésével próbálkoznak.7. 7.Az Eladó nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevő rovására elkövetett csalás miatt.
8. Abban az esetben, ha a Vevő valamilyen formában megsérti a szabályokat, az Eladó szabadon érvénytelennek nyilváníthatja a vásárlását. Ebben az esetben a Vevő semmiféle kártérítésre igényt nem tarthat és semmiféle jogorvoslatnak nincs helye.Változtatás joga:
A weboldalon található információk előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát az oldal tulajdonosa fenntartja. A z Eladó törekszik rá, hogy a weboldalakon található információk napra készek legyenek. Az itt található adatok és információk nem minősíthetők úgy, mint a vállalkozás tanácsa bizonyos szolgáltatások igénybevételére. A Vásárlóknak minden esetben előzetesen javasolt megbizonyosodni arról, hogy az általuk igényelt szolgáltatások, termékek saját esetükre vonatkoztatva ténylegesen a legmegfelelőbbek-e.

Egyéb 
Az Eladó fenntartja a jogot, hogy Üzletszabályzatát bármikor megváltoztassa. A jelen Üzletszabályzat a vásárlással létrejövő szerződés fontos szabályait tartalmazza. Az itt nem szabályozott kérdésekben a Felek a Polgári Törvénykönyv és a távollévők között kötött szerződésekről szóló rendelet idevonatkozó rendelkezéseit tekintik irányadónak. Amennyiben vita esetén a felek békésen megegyezni nem tudnak, úgy a Pápa Városi Bíróság kizárólagosságát jelölik ki.
Márkák
AZE JEWELS
32
CALYPSO
15
CANGO & RINALDI
4
CANGO & RINALDI CHARM
39
CANGO&RINALDI KARÓRÁK
10
CARTINI
182
CASIO
341
CITIZEN
1
DANIEL KLEIN
111
DIVAT KARÓRÁK (Curren, Oulm,Naviforce, D-Ziner..)
19
DOXA
77
ESPRIT
47
FALIÓRÁK
141
FÉMCSATOK
12
FESTINA
2
FIGURÁS ÉBRESZTŐÓRÁK
14
FREELOOK
5
ICE WATCH
121
KANDALLÓÓRÁK
6
KENNETH COLE
20
LORUS
175
LOTUS STYLE
54
MÁRKÁS KARÓRA SZÍJAK
8
MASERATI
67
MORGAN
3
OKOSÓRÁK
49
ÖNGYÚJTÓK
55
ÓRAFORGATÓK
4
ÓRATARTÓ DOBOZOK
42
ORIENT
40
POLICE
34
PULSAR
11
SANTA BARBARA
7
SECTOR
17
SEIKO
51
SENCOR
35
SERGIO TACCHINI
26
SLAZENGER
7
SZÁMOLÓGÉPEK
5
SZÍJAK
7
TIMESTAR HÁLÓZATI ÉBRESZTŐÓRÁK
3
TISSOT
6
VOSTOK
55
ZIPPO
76
ZSEBKÉS
12
ZSEBÓRÁK
32
Ár - slider
1 Ft479.001 Ft
Nem
Szerkezet
Vízállóság
Üveg
Számlap színe
Szíj anyaga
Szíj színe
Tok átmérő
Limitált kiadás

Iratkozz fel hírlevelünkre 1000 Ft kedvezményért!

Vásároljon termékeink közül legalább 50.000 forint értékben 

és válasszon ingyenes ajándékaink közül!